Gästboken

Skriv i gästboken
1 2 Nästa 


larsthomas   
2016-09-14 13:31

Hej!
Alltid lika hedrande att komma ifråga. Uppskattar att du lagt bilden till dina favoriter Thomas.
Ha det gott.
//Thomasnils-g olsson   
2016-02-11 21:06

Hej!
Fick tips idag om dina bilde på fotosidan av Benny K.i Mellerud har suttit och kollat en bra stund är imponerad av dina bilder fin skärpa och välkomponerade och exponerade överlag.Bra jobbat Jag fotar själv en del det blir mest natur spec . fåglar nu för tiden.
"ha de" Nisse i Mellerud
Svar: Hej!
Va roligt att du hitta hit och skrev en rad. Alltid kul att höra när nån gillar ens arbete. Roligt att höra från likasinnade i ens närområde också. Jag ska ta mig ett kik på dina bilder, blev ju nyfiken nu.
Mvh /Thomas
Hjortfot   
2016-01-14 22:14

Hej
Angående din bild på kungsörnen i västmanland.
Vid mitt första besök i ett Örngömsle hade jag 28 havsörnar sittande på ca 30 meters avstånd. Det var inte kul iom att det gick inte att fota så många... alltid var det något som blev kapat.
// Per
Svar: Hej!
Jösses, det måste varit en upplevelse trots att det var svårt att fota. Jag fick ju en del bilder i helgen men tyvärr var örnarna bara nere ca 20 min på hela dagen så hade verkligen önskat lite mer variation i bilderna. Fick tex inga actionbilder på dem..
David Elmfeldt   
2015-09-29 20:10

Väldigt fin bild! Bra jobbat!MW71   
2015-09-13 11:10

Jag följer gärna dig i din nattfotografiska utveckling. :) Och den i övrigt fotografiska också, för den delen. Många fina bilder har du!bowire   
2015-07-06 18:45

Hej Thomas!
Jag tackar för kommentar på "fjällripa" Speciellt för
tipset att göra bilden bättre. Jag redigerade om en "systerbild"efter dina tips och raderade samtidigt utan
att tänka bort din kommentar på vers1
Vet inte hur man kan redigera om en redan inlagd bild

Mvh BoW
Svar: Hej Bo!

Det var så lite. Såg den nya versionen av bilden nu och tyckte det blev fantastiskt bra. Små medel kan ibland göra så mycket. Grattis till en kanonbild.

Med vänlig hälsning
/Thomas
Newman75   
2015-05-17 12:18

Tack själv för att du delar med dig av så många fantastiska och inspirerarande foton! Vitt skilda miljöer och motiv men rakt igenom inspirerande!ove ferling   
2015-03-08 19:16

Hej Thomas
Tack så mycket för din input,känns tryggt att höra att du känner dig nöjd med kameran och att även bruset känns bättre än på 7D. Tycker det är roligt att spontanfota rovfåglar och sjöfågelsträck så bättre och snabbare autofokus står högt på önskelistan. Önskar dig en fin fotovår och tack än en gång för att du tog dig tid.
Mvh Oveove ferling   
2015-03-07 14:01

Hej Thomas
Skulle vara trevligt att ta del av vad du tycker om 7D mark 11,framförallt vad gäller medföljande autofokus på snabbflygande fåglar och hur bra den låser på dem. Vet inte om du har hunnit testa så mycket än men eftersom du är en suverän fotograf skulle jag vara tacksam om du ville dela med dig av dina intryck. Som du förstår är jag intresserad av ett köp längre fram i vår,har ju haft en 7D ganska länge nu så en uppgradering känns det dags för.
Mvh OveSamuel Svennemyr   
2014-12-26 20:28

hej igen Thomas! ja jag såg på din hemsida att du målade lite. jättefina målningar! du är då en riktig konstnär. jag målar egentligen inte, men jag hade målat två fågeltavlor i skolan på en lektion. först en kanadagås och sen lappsparv! jag kan berätta att jag blev lite inspererad av dig och din fotokompis "hans falklind" innan jag målade lappsparven!

lycka till med bilder och målningar!!

mvh samuel
Svar: Hej!
Känns ju riktigt roligt att jag har kunnat inspirera! :) Ja Hans är ju med en väldigt skicklig och aktiv fågelfotograf så där finns det mycket att studera och lära. Det bästa med detta intresse är ju att möjligheter och tekniker är ju oändliga så man blir aldrig fullärd, bara lite visare.

Detsamma till dig, lycka till!

Mvh /Thomas


1 2 Nästa 

Epost